Na ruim anderhalve dag met man en macht gezocht te hebben naar Murdock is hij terug. Donderdag kwam zijn andere baas terug van vakantie en hij startte meteen een zoektocht. Vanaf 23.00 uur heeft hij gezocht en Murdock geroepen. Na drie uur de hele wijk, en daarbuiten, te hebben doorzocht gaf hij de moed bijna op en wilde de auto in stappen. Nog een keer riep hij ‘Murdock, kom we gaan naar huis!’. Hij geloofde zijn ogen niet, toen de hond de mondi kwam uitgesprongen, de Seru Loraweg opdrentelde en meteen de auto in sprong!
Thuisgekomen heeft hij, na ons verschrikkelijk geknuffeld en gelikt te hebben, een bak water leeg gedronken, een bak vlees naar binnen gewerkt en ging als een koning op de bank liggen slapen alsof er de afgelopen twee dagen helemaal niets is gebeurd.
We zijn de gelukkigste baasjes op aarde en hopen dat het ons en andere mensen nooit meer hoeft te overkomen dat je trouwe viervoeter vermist raakt. We zijn onder de indruk van hulp die we van het hele eiland gekregen hebben, alle lieve berichtjes dat het goed zou komen en nu alle blijde boodschappen als reactie op zijn veilige terugkeer! Voor de mensen die ons geld wilden doneren voor een beloning en voor de advertentiekosten een speciaal bedankje!
We zouden iedereen persoonlijk willen bedanken en hopen dat via deze weg te doen. Wij gaan nu van Murdock genieten en hopen dat hij snel van zijn ‘sterallures’ afkomt en weer terug gaat tot de orde van de dag: mango’s eten en slapen.
Anne-Mieke & Jeroen, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).