Na een aantal dagen getracht te hebben het informatieloket van de overheid telefonisch te bereiken en alleen maar tuut, tuut, tuut te horen, had ik eindelijk succes. Dat wil zeggen dat ik een bandje kreeg te horen waarop in vier talen wordt gemeld dat alle medewerkers momenteel bezig zijn en je zo snel mogelijk geholpen zult worden. 
Verder krijg ik te horen dat het loket geopend is van maandag tot donderdag van 8.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 17.00. Op vrijdag geopend van 8.00 tot 12.00. Verder hoor je dat je ook langs kunt komen op het kantoor in de Breedestraat 39c in Punda.
Toen ik na vele minuten wachten eindelijk een persoon aan de lijn kreeg, kreeg ik wel de informatie die ik nodig had, maar dat ik ook persoonlijk langs moest komen met tevens de mededeling dat het loket is verhuisd naar Saliña, tegenover Wimco.
Geen probleem, dus maandagmiddag 3 juni om 15.10 stond ik voor de deur, samen met nog een aantal mensen. Het Vergunningenloket bleek gesloten en op de deur konden we lezen dat het geopend is van 8.00 tot 15.00 uur. In de vijf minuten dat ik daar stond zijn vele mensen verrast door deze wijziging van de openingstijden die blijkbaar niet belangrijk genoeg is om het telefonisch antwoordapparaat van het loket aan te passen. Weer een geweldige service van onze overheid.
Jack Schellekens, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).