Als het waar is, dat Asjes onze nieuwe minister-president gaat worden, zijn we weer heel diep gezakt. Zoals in het verleden al eens in een ingezonden stuk geschreven werd, is dit hier duidelijk weer een bewijs van.
,,Als je totaal niet deugt binnen ons economisch stelsel, sluit je je aan bij een politieke partij. Dan wordt het likken naar boven, en trappen naar beneden. Binnen enkele jaren klim je naar boven op de lijst en word je minister. Kennis van zaken is bij de meeste politieke partijen totaal niet belangrijk.”
En zo heeft Asjes het bij verschillende partijen geprobeerd. Eindelijk heeft hij  succes, dankzij het overlijden van Wiels! En dan wil hij de strijd tegen de corruptie voortzetten, zoals Helmin Wiels het gewild had. Maar hoe is dat nu mogelijk heer Asjes! Als  marionet van Prins, Dos Santos en nog enkele figuren binnen onze samenleving, is het handhaven van de corruptie voor u en uw kliek van groot belang! Velen op ons eiland vonden het een vreemde zaak, dat u aan de ene kant, en Wilsoe aan de andere kant van Wiels stond. Alleen was Helmin Wiels een bulldozer, en ging voor niemand uit de weg. Was dit misschien een  belemmering voor u en uw compagnons? Maar een ding is zeker, de corruptie zal Asjes nooit

aanpakken.
John van Buuren,
Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).