Tijdens mijn deelname aan de 96ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse vorig jaar werd ik uitgenodigd door OCaN om in Amsterdam de bijeenkomst bij te wonen van alle allochtone deelnemers van alle politieke partijen die aan de Tweede Kamerverkiezingen deelnamen.
Tot mijn verbazing bij mijn aankomst op station Duivendrecht bij de roltrap werd ik herkend door de huidige minister van Koninkrijksrelaties Ronald Plasterk. Hij wist mij te vertellen op de hoogte te zijn van mijn deelname ieder jaar aan de Vierdaagse, door de opvallende vlag van Curaçao die ik 200 km met mij meedraag. Zijn aanschouwing bleek op grond van de Nederlandse media die mij ieder jaar opnieuw interviewen.
Tegelijk gaf hij aan hart voor Curaçao te hebben en indien hij minister zou worden, hij zich voor 100 procent voor Curaçao zou inzetten.
Rensley Victoria, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).