Iedere keer verbaas ik mij toch over de mantra’s van Wiels.
Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die deze ophitserige haatzaaier en confabulerende niksnut nog serieus nemen. Puur lemmingengedrag.
Met zijn domme uitlatingen probeert hij alvast een bom onder welke samenwerking dan ook te leggen.
Verder heeft Wiels het over ‘peilingen’. Doelt hij nu op een onderzoekje van een instituut waar plus minus 800 mensen zijn bevraagd? Ha ha, zo lust ik er ook nog wel eentje.
Misschien moet hij zich meer met de deplorabele staat van de financiën op het eiland gaan bezighouden, zich ernstig zorgen maken dat er steeds minder in kas is sinds deze poppenkast in 2010 is begonnen. Hij stond erbij en keek er naar.
Misschien kan hij dan ook een voorstel doen voor zijn eigen pensioen en dat van de rest van dit clubje in Fòrti en vooral zijn handjevol achterban niet via de radio oproepen. Volstrekt fout gedrag zo niet Noord-Koreaanse toestanden te creëren.
Overigens wat een prachtige persiflage van David Serphos. Chapeau.
Tot slot misschien kan Wiels diezelfde achterban via de radio laten weten waarom hij in twee jaar tijd meer dan twintig reisjes op kosten van diezelfde achterban heeft gemaakt.
Wat een Pinocchio en wat een ongelooflijk narcisme.
J. Martina, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).