Wanneer we onze jeugd (onze toekomst) willen bijbrengen wat democratie is, dan moeten we zeker niet doen wat onze regering nu doet. Dat noemen we nou in goed Nederlands ‘oliedom’. Wat een stomme zet om de gemeenschap zogenaamd te laten stemmen wat er met de naam ‘Peter Stuyvesant College’ moet gebeuren om dan toch te doen wat een kleine eigenwijze minderheid vindt. Ik gun de heer Paula alle respect en lof, maar hij had voor deze eer moeten bedanken omdat hij een groot voorstander is van democratie en zeker tegen een dictatoriaal bestuur is. Wat denkt de jeugd nu: ,,Laat de politici maar kletsen, ze doen toch wat ze zelf willen. Ayo, we doen niet meer mee met deze zogenaamde democratie.” Heren politici bedankt voor de les.

Theo van Bergen, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).