Suvecu heeft kennis genomen van de volstrekt ongefundeerde, laag bij de grond en daardoor onacceptabele aanval van de leider van de politieke partij Pueblo Soberano, de heer Wiels op haar voorzitter als zou hij een drugsgebruiker zijn. Het feit dat de voorzitter van Suvecu ook nog thuis is gebeld en bedreigd gaat alle grenzen te boven.
Suvecu classificeert de praktijken van de heer Wiels en zijn aanhang als fascistisch en een pure ondermijning van de democratie. Curaçao pas op uw tellen. Als het zo doorgaat hebben wij binnen de korst keren een intolerant en onverdraagzaam klimaat en is het ajo dushi Korsou. Nu reeds wordt op de social media als Facebook dreigementen geuit als inhuren van ‘Colombiaanse huurmoordenaars’ om mensen de mond te snoeren.
De door de heer Wiels en zijn aanhangers gehanteerde methodes zijn onaanvaardbaar, reden waarom een ieder die het goed meent met Curaçao deze moet veroordelen en eisen dat hiermee gestopt wordt.
Met name moeten de coalitiepartners de politieke partijen MFK en MAN publiekelijk deze praktijken afkeuren en zich hiervan distantiëren. De minister-president moet publiekelijk stelling nemen tegen zo een coalitiepartner. Gebeurt dit niet dan draagt hij net zo hard bij aan het verval van Curaçao en zal daarvoor mede verantwoordelijk worden gehouden.
Curaçao wordt ‘por fabor’ wakker voordat het te laat is.

Bestuur van Suvecu, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).