Ik wilde even reageren op een reactie van Sr. Joe Martis van afgelopen zaterdag waarin hij op voortreffelijke wijze uit de doeken doet dat Wiels inderdaad niet is zoals hij zich voordoet. Dat blijkt natuurlijk niet alleen uit bovenstaand artikel maar eveneens uit eerdere uitlatingen hem en zijn partijgenoten betreffende.
Als ik dan vandaag in uw krant lees dat volgens Wiels overige leden van de RvC zullen worden benoemd waaronder zijn eigen ‘man’ Eisden, e.a. dan begint het mij allemaal duidelijk te worden, dat nepotisme weer hoogtij speelt in ons land.
Ik heb tot op heden Wiels niet horen zeggen dat zijn partij een fel tegenstander is van de absurde pensioenregeling, die momenteel door de gouverneur is tegengehouden. Hij geeft dan wel aan niet aanwezig te zijn geweest op die vergadering maar het feit blijft wie zwijgt stemt toe. Mijn respect gaat in ieder geval naar het BC op Aruba die het wel degelijk goed met de burger voor heeft. Het is allemaal niet zo moeilijk ‘ergens afstand van te doen’ en in ieder geval je eigen principes hoog te houden. Politici in ons land blijven dat moeilijk vinden, jaar in jaar uit. Nieuw bestuur in oude jasjes.
Ik krijg er in ieder geval een bijzonder vieze smaak van in mijn mond.

M. de Souza,
Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).