De regering is gevallen dankzij de te grote ego’s binnen politieke partijen, op dit moment de PS. Statenlid Melvin ‘Mac’ Cijntje verklaarde dat hij zich de laatste tijd voelde als een klein kind dat een reprimande van zijn moeder kreeg en vergelijkt zichzelf met een hond die geslagen wordt, met als commentaar dat die hond dan ook bijt.
Meneer Cijntje, het is de bedoeling dat een Statenlid van de coalitie zijn partij steunt en dat als er een verschil van mening is dit wordt uitgesproken binnen de partij en dat hij zeker niet bijt. U staat toch wel iets hoger in de rangorde dan een hond?
Tevens meldt u over het conflict met PNP-minister Suzy Camelia-Römer dat u beiden hetzelfde einddoel voor ogen hebben, wat is het probleem dan? Was het dit allemaal waard of hebben we ook hier weer verborgen eigen agenda’s (lees belangen)?
Tineke Poulino, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).