Onze premier is goed op dreef de laatste dagen. Hij is inmiddels de strijd aangegaan met zowat het hele eiland. Afgelopen zaterdag was Superman op bezoek bij de partijbijeenkomst bij Palu Blanku, waar hij uitvoerig uit de doeken deed over welke personen en/of instanties hem hadden teleurgesteld. ADBrief 800PdVSA, vakbonden, vakbondsleiders, stakers, de VMSC en zelfs ene mijnheer Nicolás Maduro in Venezuela moest het ontgelden. Allemaal zijn ze stuk voor stuk van een of ander ‘wangedrag’ beschuldigd. Met als hoogtepunt het heen en weer gedoe van mijnheer Maduro.
Gelukkig had onze premier het telefoonnummer van een bevriende oosterling op zak, die gelijk bereid was om een MoU te tekenen.
Binnenkort kunnen we dus Pagatinu en benzine kopen bij de toko en loempia’s bij Post 5. Geweldig!
Albert Comenencia,
Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).