In uw krant van gisteren heeft de lezer kennis kunnen nemen dat Fundashon Bon Intenshon stopt met de gratis concerten en wel naar aanleiding van de uitlating van premier Ben Whiteman. Voor de vele liefhebbers op het eiland - die het zich anders niet kunnen veroorloven voor concerten te betalen - is dit een klap, maar tegelijk vind ik het begrijpelijk. Deze organisatie, die nota bene al jaren bezig is met vele mooie en goede intenties, hoeft zich geen enkele negatieve uitlating, zeker niet van de vele aculturele Statenleden maar in het bijzonder van de people’s party die de afgelopen jaren geen enkele positieve bijdrage voor de Curaçaose bevolking heeft geleverd, te laten welgevallen.
Voor Whiteman en de zijnen, dat geldt zeker voor het gebazel van Córdoba (over de rest wil ik het niet eens hebben), u dient zich ernstig te schamen. Kortom: shame on all of you.
Josef Martina, Curaçao

ADBrief 800


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).