Meestal is het negatief nieuws over ons ziekenhuis Sehos, waar de behandeling zogenaamd niet goed is met een oud gebouw en oude instrumenten.
Mijn man is in de periode van januari tot en met juni 2016 drie keer in het Sehos opgenomen waarbij ik bij hem ben blijven logeren.
Wat ons het meeste geholpen heeft, naast de talentvolle behandeling van de doctoren, is het geduld en de vriendelijkheid van het verplegend personeel. Met de weinige middelen die aanwezig zijn, weten zij het nog te redden. Wij zijn hier erg dankbaar voor.ADBrief 800
Gelukkig is mijn man nu thuis en langzaam aan het revalideren.
Sehos, masha masha danki!
Hierbij ook ons dank aan Fundashon Rosa, de stoma-vereniging die ons heeft bijgestaan met de ileostoma die mijn man vijf maanden lang bij zich heeft gedragen. In het begin is het nogal heftig. Je weet niet wat er op je afkomt; het verzorgen, de emotionele en psychologische effecten. Deze vereniging speelt een belangrijke rol in onze gemeenschap en verdient meer bekendheid.
Myrna & Ivan Moreno,
Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).