Al het nieuws

Ik heb een vakantie geboekt. Daarna valt de regering. Er worden verkiezingen uitgeschreven. In mijn vakantie. Ik wil iemand machtigen om voor mij te stemmen. Kan niet! Ik heb Kranshi gebeld, het hoofdstembureau gesproken, iedereen zegt ‘het kan niet’; je moet zelf aanwezig zijn op het eiland om zelf fysiek te stemmen. Geen machtiging, niks. Mijn grondrecht om te mogen stemmen wordt afgepakt! Hoe had ik dan moeten weten ten tijde dat ik mijn ticket boekte dat er wel eens verkiezingen zouden kunnen zijn? Ik vind het echt schandalig, mijn basale recht om te stemmen, de fundering van de democratie, wordt mij (en waarschijnlijk vele anderen) gewoon door de neus geboord!
Gys de Jong, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.