Al het nieuws

Sprekers uit binnen- en buitenland over nieuwe uitdagingen in informatietechnologie
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ICT-belangenvereniging Isaca Curaçao houdt op 13 en 14 oktober een internationale conferentie die gericht is op het niveau van de Raad van Bestuur en IT-managers.

Bankdirecteur Lionel ‘Chicu’ Capriles van de MCB spreekt de openingswoorden uit.
De aandacht wordt gelegd op het onderwijzen van nieuwe uitdagingen in de informatietechnologie en de toekomstige leiders voor te bereiden. Behalve de conferentie worden er ook diverse workshops gegeven. Experts komen uit Australië, de Verenigde Staten, Engeland en Curaçao.
Mark Toomey komt uit Australië over voor de conferentie die plaatsvindt in het gebouw van de Centrale Bank te Willemstad. Toomey is een toonaangevend expert en schrijver van de internationale norm ISO/IEC 38500 voor IT-Governance. Hij kreeg in 2012 de hoogste IT-onderscheiding en werd uitgeroepen tot ICT-professional van het jaar in Australië.De Amerikaanse gastspreker Al Blixt is de ontwikkelaar van ‘Whole Scale’-methodologie voor het leiden en managen van veranderingsprocessen. Blixt helpt organisaties die geconfronteerd worden met grote problemen om het personeel te mobiliseren en de veranderingen door te voeren om zo succesvol te worden.
Deloitte brengt een spreker uit Engeland: Nataly Williams, die tekst en uitleg komt geven over haar specialisme: ‘data analytics’, waarbij reeds aanwezige data in het bedrijf wordt omgevormd tot informatie, waardoor er betere beslissingen kunnen worden genomen. Ze heeft bij Deloitte de reorganisatie van het analytisch centrum in Zuidoost-Azië voor haar rekening genomen.
Cable and Wireless (Columbus) brengt twee sprekers uit de Verenigde Staten. Zij komen praktische oplossingen presenteren voor de ‘disaster recovery’ van IT-systemen en de beveiliging van ‘cloud computing’-oplossingen.
Conferenties van Isaca Curaçao staan bekend om hun hoge kwaliteit tegen lage kosten. De prijs voor de tweedaagse internationale conferentie inclusief ontbijt, lunch en happy hour is 250 dollar, met dank aan Maduro & Curiel’s Bank, Cable & Wireless Business, Deloitte en Ictual.
www.isacacuracao.com 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).