Al het nieuws

Kralendijk - Dit weekeinde wordt in de Expo Houten in Nederland de 19e EmigratieBeurs gehouden. De stichting Ban Boneiru Bèk (BBB) schenkt op de beurs bijzondere aandacht aan remigratie en werkgelegenheid op Bonaire.

Dit jaar zal het aandachtsterrein echter worden uitgebreid met de eilanden Saba en Sint Eustatius.
In samenwerking met Stichting Overlegorgaan Caribische Nederlanders (OCaN) geeft BBB dit jaar dus niet alleen informatie over werken op Bonaire.
Vandaag en morgen vinden van 14.30 tot 15.20 uur presentaties plaats die worden verzorgd door Hans Evers, een van de drijvende krachten achter Ban Boneiru Bèk. De presentaties zijn bij te wonen in zaal 4.
Op beursstand 262 zal BBB samen met Stichting OCaN beide dagen vacatures van Bonaire, Saba en Sint Eustatius tonen en alle bezoekers van informatie voorzien.
De voorzitter van BBB, Celia Fernandes Pedra en Glenn Helberg, voorzitter van OCaN hopen dat de stand net als voorgaande jaren weer druk zal worden bezocht en nodigen iedereen uit om te komen.
Beide stichtingen geven zolang de voorraad strekt gratis 200 entreekaarten ter waarde van 17,50 euro weg. De link voor de vrijkaarten is: http://www.emigratieticket.nl/ac.asp?ac=AGH334. De kaarten worden per e-mail verstuurd.
Meer informatie is te vinden op onderstaande websites. www.banboneirubek.com en of www.emigratiebeurs.nl en of www.ocan.nl.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.