Er is heel veel mis op ons dushi eiland en daar besteden we ook heel veel aandacht aan… Maar ik heb nu iets positiefs te melden. Op dinsdag ben ik naar Curgas Muizenberg gegaan om een nieuwe gasfles te bestellen. Geen rij wachtenden en ik werd direct geholpen. In het verleden moesten we altijd een maand, c.q. maanden wachten op levering en nu… op donderdag, dus twee dagen later kwamen ze de gasfles al brengen. Supersnelle service!
Toen ik op vrijdag de kast met de gasflessen checkte, rook ik gas en ontdekte ik een lek waar gas uit vrijkwam en waar ik zelf niets aan kon doen. Gas afgesloten en direct Curgas gebeld en gevraagd om iemand te sturen om het te repareren. Op zaterdag kwamen ze al en hebben ze het lek gedicht zodat wij weer gas kunnen gebruiken.
Met dank aan Curgas!
Peter H. van der Veen, Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).