Ik vind het onbegrijpelijk dat het klaarblijkelijk gemakkelijk is iemand zo maar ‘out of the blue’ te bestempelen als racist, gevolgd door allerlei nonsens die deze persoon schijnbaar hoogzit. Je zou er bijna medelijden mee krijgen.
Een ongelooflijke onbeschaafdheid die een ‘advocaat’ niet siert. Ik hoop dan ook van harte dat tegen dit soort mensen die de advocatuur absoluut geen goede dienst bewijzen keiharde disciplinaire maatregelen genomen zullen worden à la zijn Nederlandse vakbroeder zou nog het beste zijn.
Maar laten we vooral niet uit het oog verliezen dat dhr. Peppie samen met de inmiddels ex-vice-deken Wilsoe het verdedigingsteam van loterijbaas Dos Santos vormt.
Shame on all of you.
Josef Martina, Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).