De juiste mensen op de juiste plaats, we hebben ze wel.
Onlangs ben ik ben nauw betrokken geweest bij een medische interventie van mijn meest geliefde familielid. Een verdiend compliment wijs ik toe aan het Onco-team van het Sehos, alle zusters en broeders van de afdeling Chirurgische vrouwen. Diverse functionele gesprekken heb ik met hen gevoerd, met alle zorgvuldig en deskundigheid hebben ze me te woord gestaan.
Het was nooit te veel noch moeite geweest. Professionelen die hun vak beheersen en naar behoren uitoefen. Stuk voor stuk gediplomeerde krachten, ze zijn gefocust op hun werk. Gaarne verzoek ik hun hierbij om deze kennis op een positieve wijze over te dragen aan anderen die het nodig hebben ter bevordering van de algemene zorg alhier. Als eenieder doet waar hij/zij in goed is, dan zullen we Curaçao naar de top dragen.
Masha danki voor de vijfsterrenzorg, het is als Coco Balentien Kampioen.
Keep the good the job, and share it. Het was ingenious.

Rensley Victoria
Curaçao

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).