Duizend koeien met elk anderhalve meter ruimte opdat ze ‘zo min mogelijk bewegen’. Hoe haal je het in je hoofd? Waar overal ter wereld de weerzin tegen de bio-industrie toeneemt, gaat Curaçao die nog even introduceren. Was dit nu niet een uitgelezen kans geweest om te laten zien hoe je op een verantwoorde en duurzame wijze koeien houdt? Over bescherming van het milieu tegen de stikstofuitstoot is ook nog niet nagedacht, zo meldt de minister. Bezint eer ge begint en kom met een goed uitgewerkt plan, in plaats van duizend koeien te importeren die hier in de hitte een onaangenaam leven krijgen.
Jeannette van Ditzhuijzen,
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.