Met stomme verbazing heb ik het artikel in uw krant gelezen. De gehele vaste commissie Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, bestaande uit 7 Statenleden, gaat naar de Intertraffic Amsterdam. In deze tijd waarin de regering zo weinig geld te besteden heeft voor zo veel goede projecten waaronder de armoedebestrijding onder de bevolking en het onderwijs. De voorzitter Stephen Walroud heeft nog geprobeerd de kosten te beperken door degenen die vorige keer al naar deze beurs waren geweest te vragen dit jaar over te slaan. Tevens heeft hij het voorstel gedaan met economyclass te reizen in plaats van businessclass, maar deze voorstellen werden weggestemd. Van Meindert Rojer (KdNT), Jaime Córdoba (PS), Charles Cooper (MFK) en Marilyn Moses (MP) had ik dit wel verwacht maar van de Statenleden Eugene Cleopa (MAN) en Rennox Calmes (PIN) had ik een betere opstelling verwacht. Vliegen deze mensen privé ook altijd businessclass? Hadden ze hier echt geen andere oplossing voor kunnen vinden? Zoals economyclass via de staatskas en privé upgraden als je per se businessclass wil vliegen, met die rijkelijke beloning als Statenlid moet dit toch mogelijk zijn? Hoe kan je met jezelf leven als je bedenkt dat er zo veel mensen hier onder de armoedegrens leven.
Tineke Poulino, Curaçao

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.