Ik ben net teruggekeerd van familiebezoek en mij werd door verschillende mensen gevraagd hoe het nu zat met de criminaliteit op het eiland. Mensen lezen en horen van familieleden dat het de spuigaten begint uit te lopen. Dat het zelfs de New York Times haalt dat vind ik nogal wat.
Ik denk dat er nu werkelijk iets moet gebeuren om die criminelen toch aan te pakken. Dat is de taak van de minister van Justitie en zijn ministerie. Nu weet ik dat we wat de minister betreft niet te maken hebben met een bijzonder intelligent persoon maar niettemin wordt het de hoogste tijd dat de man doet waarvoor hij gekozen is en waarvoor hij door de belastingbetaler - lees: ik dus - wordt betaald.
Veiligheid is een groot goed, daar heeft ieder mens recht op: jong, oud, man of vrouw, kind of jongvolwassene. Hier lezen we constant ‘de politie heeft de zaak in onderzoek’.
Wat onderzoek, wat gebeurt er en hoe groot is de pakkans, (naar mijn mening erg laag), wat is het standpunt van Wiels hierover, Schotte, de hoofdofficier van Justitie (waar je bar weinig van hoort), en de rest van het operettegezelschap in Forti. De PAR? Godett? Davelaar?
Ja, ik noem maar een paar namen hoor, maar ieder weldenkend mens zal het toch met mij eens zijn dat het zo niet langer kan. Mijns inziens is het 2 voor 12, nu.
J. Martina, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).