Er is niet één partij die zich uitspreekt over het oplossen op korte termijn van de explosief gestegen kankerverwekkende en groene vervuiling van Isla en BOO. Iedere partij verschuilt zich achter een schone (LNG)-toekomst. Die is er niet eerder dan na de komende regeringsperiode van 4 jaar. Dat is alleszeggend over de visie op Isla/BOO van de partijen waarop morgen gestemd mag worden: die is er niet. Dit vanwege een totaal gebrek aan kennis van de materie en serieuze interesse voor de bewoners onder de rook.
Dat is een zeer verontrustende constatering voor die bewoners. De vervuiling zal de komende jaren verder toenemen. Daar kun je dankzij de dames en heren politici vergif op innemen.
Peter van Leeuwen,
voorzitter Smoc,
Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).