Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het culinaire festijn ‘Flavors of Curaçao’ is met meer dan 2.200 bezoekers een groot succes gebleken, zo meldt organisator Curaçao Hospitality and Tourism Association (Chata).

flavors
Het festijn werd op 28 en 29 oktober gehouden bij het Hilton waar op de parkeerplaats speciaal voor de gelegenheid ‘Piscadera Village’ was opgebouwd. Op de eerste dag, de Burger Night, zijn er prijzen in verschillende categorieën uitgereikt. De Chocolate Vanilla Burger van Didi’s Cakes kreeg de prijs voor de meest creatieve burger. De Flavors Specialty Burger-prijs ging naar Twizt Catering met hun Bao met Hoisin geglazuurde Pork Belly Burger. De prijs voor de burger waar het meest over werd gesproken, werd gedeeld door Spice Girl en hun Lionfish Burger en het Academy Hotel met hun Conch Burger. Restaurant BijBlauw kreeg de ‘Out of the box Burger Award’ voor hun Chocolate Cheese Burger.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).