Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Norberto Ribeiro nam afgelopen vrijdag in Fort Amsterdam afscheid van zijn collega’s van Algemene Zaken.

sectordirecteur

Sinds 2010 was hij sectordirecteur Algemene Zaken. Hij was daarbij onder meer belast met de integratie van de juridische organisatie van het voormalig Eilandgebied Curaçao (Algemene en Juridische Zaken, AJZ) met die van het voormalig Land Nederlandse Antillen (Directie Wetgeving en Juridische Zaken, DWJZ).
Ribeiro werd gisteren geïnstalleerd als parlementslid voor de nieuwe politieke partij Kòrsou di Nos Tur (KdNT) die in één keer drie Statenzetels bemachtigde. Hij was nummer twee op de kandidatenlijst van KdNT, die wordt aangevoerd door Amparo Dos Santos. Voorheen was Ribeiro onder andere minister van Justitie voor de politieke partij PAR en lijsttrekker van de Democratische Partij (DP). Nu gaat Ribeiro zich in de Staten van Curaçao als een van de 21 volksvertegenwoordigers inzetten voor de speerpunten van KdNT.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.