Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Het onderzoeksrapport van oud-rechter Huub Willems naar het beleid en de gang van zaken bij overheids-nv’s tussen 2010 en 2012 is sinds gisteren door het Gemeenschappelijk Hof van Justitie ter inzage voor het publiek gesteld.

tempel

Het Openbaar Ministerie (OM) - dat ook een van de belanghebbende partijen is en de uitvoering van het onderzoek heeft verzocht - heeft het rapport inmiddels op zijn website gepubliceerd.
Andere belanghebbende partijen zijn de overheidsbedrijven Aqualectra, Curoil, Curgas en Refineria di Kòrsou (RdK) en de personen Oswald van der Dijs (oud-president-commissaris van Aqualectra en RdK), Ray Treurniet en oud-premier Gerrit Schotte (MFK). Het rapport was tot heden slechts verstrekt aan de procespartijen en genoemde belanghebbenden. Bij beslissing van het Hof is het sinds gisteren openbaar. In samenspraak met het Hof is besloten dat de digitale versie te lezen en te downloaden is via de website van het Openbaar Ministerie (OM).


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).