Al het nieuws

Sentro Deportivo Kòrsou (SDK) is deze vakantieperiode de speelplaats geweest voor duizenden kinderen die daar hun gezonde energie kwijt konden bij verschillende sportactiviteiten. Fundashon Desaroyo Deportivo Kòrsou (FDDK) blikt terug op een succesvolle periode, maar trekt tegelijkertijd aan de bel en waarschuwt ouders meer aandacht te besteden aan de kleding van hun kinderen wanneer ze het huis verlaten: ,,We hebben verschillende kinderen de deur moeten wijzen omdat ze te uitdagende kleding aanhadden; te korte shorts of topjes die te veel blootgeven.” Op de foto’s een impressie van het geslaagde vakantieplan. 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).