De 21 jeugdparlementariërs van Hóben Goberná zijn gisteren officieel geïnstalleerd tijdens een plechtige bijeenkomst in de Statenzaal.

Tegenover Statenvoorzitter William Millerson en in aanwezigheid van alle Statenleden en premier Eugene Rhuggenaath (PAR) legden zij de eed of de belofte af. Aansluitend op de plechtigheid werd de installatie gevierd met een cultureel feest op het Fortplein. Eerder deze week ondertekenden de jongeren al een huisreglement waarin zij beloofden te zullen werken in het belang van de jeugd van Curaçao.

jeugdparlement 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.