Het was voor velen een gezellig weerzien op het Radulphus College gisteravond.

De grootste havo/vwo-school van het Rooms Katholiek Centraal Schoolbestuur, bestaat in januari zeventig jaar en dat jubileum werd gevierd met een reünie. Ex-leerlingen, oud-docenten, personeelsleden, ouders en andere mensen die het Radulphus College een warm hart toedragen, waren aanwezig om de mijlpaal te vieren. In een tentoonstelling waren oude foto’s te zien, er was livemuziek en er werden jubileum- en jaarboeken verkocht. Met het feest werden fondsen geworven voor diverse leerlingenactiviteiten en projecten.

radulphus


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.