Door Els Kroon

Willemstad - De veiling van de roerende goederen van het Plaza Hotel, die gisteren plaatsvond en die in verband met de vijf voorafgaande kijkdagen de gemoederen op Curaçao al enige tijd bezighield, liep voor velen uit op een grote teleurstelling.

veilingplaza

De fictieve hamer van de veilingmeester klonk maar twee keer. Als eerste werd een auto, een witte Kia Rio uit 2007, geveild, die in een mum van tijd voor 7.500 gulden van eigenaar wisselde. Toen het langverwachte moment aanbrak waarop op de honderden kavels uit de lijst van 77 pagina’s geboden kon worden, bleek tot grote verrassing van de honderden aanwezigen dat er een schriftelijk bod was uitgebracht op alle roerende goederen tezamen. Op dat bod - van 647.000 gulden - mocht hoger geboden worden, maar de aanwezigen waren te beduusd en verontwaardigd om daaraan gehoor te geven. Op het eenmaal, andermaal, voor de derde maal, ging geen enkele hand omhoog waarop deurwaarder Gilbert Winklaar afsloeg. De veiling had nog geen tien minuten geduurd. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.