Van een onzer verslaggevers Willemstad - Het Vrijwilligerskorps Curaçao (VKC) houdt morgen open dag bij marinekazerne Suffisant waar kandidaten worden gerekruteerd om lid van het korps te worden.

vkc1

Jongeren die twijfelen om zich in te schrijven, kunnen morgen tussen 9.00 tot 13.00 uur een kijkje nemen. Vanaf 9.20 uur zullen verschillende demonstraties gehouden worden en Bureau Opleidingen zal informatie verschaffen. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. Inschrijven is mogelijk tijdens de open dag. De poort gaat om 12.30 uur dicht; de VKC verzoekt eenieder daarom op tijd te komen. Het selectietraject gaat in september van start en duurt tot november, vanaf januari zal dan de basiscursus beginnen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.