Al het nieuws

In de zich al jaren voortslepende rechtszaak van drie Cubaanse ex-arbeiders tegen dokmaatschappij CDM, heeft de Amerikaanse rechter bepaald dat een internationale klant van het Dok het verschuldigde bedrag niet aan CDM maar aan de voormalige werknemers dient af te geven. Het betreft ruim 2,6 miljoen dollar, wat de Curaçaose Dokmaatschappij op deze manier misloopt. De US District Court Southern District of Texas, Houston Division wees afgelopen vrijdag 19 september dit vonnis. Het <I>Antilliaans Dagblad<I> heeft deze rechterlijke uitspraak.

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.