Al het nieuws

In reactie op de rectificatie-eis van Emsley Tromp aan het adres van Fundashon Kòrsou Fuerte in Outónomo (KFO) hebben de drie advocaten die achter de stichting zitten - Eldon ‘Peppie’ Sulvaran, zijn kantoorgenoot Chester Peterson, en Anthony Eustatius - frontaal de tegenaanval gekozen. Alle registers gingen open gisteren tijdens het kort geding van Tromp (als burger en niet als president van de Centrale Bank) tegen KFO, die hem in een persbericht in oktober 2013 had beschuldigd van corruptie, criminele handelingen en financiële malversaties met publiek geld.
Zo citeerden Sulvaran en Peterson uit een kennelijk persoonlijk, wellicht vertrouwelijk gesprek met procureur-generaal (PG) Dick Piar waarin Tromp ter sprake kwam. Maar óók werd er gisteren een verband gelegd tussen de moord op parlementariër Helmin Wiels op 5 mei vorig jaar en Tromp.

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.