Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao wordt momenteel op twee digitale billboards in Times Square in New York weergegeven, een populair gebied dat dagelijks door ongeveer 330.000 mensen wordt bezocht, zo meldt de CTB.

square ,,De Curaçao-commercials draaien op de wolkenkrabber '1500 Broadway' en op het gigantische ABC Supersign, een elektronisch beeld op Times Square, dat dagelijkse wordt getoond op ABC's 'Good Morning America'. Dit werd mogelijk gemaakt door een uniek partnerschap tussen CTB en ABC Network. Door het opzetten van een promotiepartnerschap met zo'n televisienetwerk, kan Curaçao bewustmaking creëren op een breed spectrum aan platforms, terwijl een smalle doelgroep wordt behouden”, aldus CTB die eraan toegevoegd dat er naast de reclameborden er ook een tv-campagne is in de lente en tijdens de zomer in New York, Miami en Chicago tijdens shows zoals Eyewitness News, Good Morning America, Live with Kelly. Naast de tv-spots, zal Curaçao ook digitaal worden opgenomen op ABC.com, ABC On Demand Streaming-advertenties, en verschillende andere websites.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.