Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Gebruikers van het Aqualectra Pagatinu-systeem kunnen komend weekend hun tegoed niet opladen vanwege een modernisering van het systeem. Aqualectra werkt aan het verbeteren van haar service en investeert in de technologie en de transformatie van de organisatie.


Curacao-AqualectraMet het toepassen van moderne technologie moet het bedrijf efficiënter en effectiever gaan functioneren. De nadruk ligt hierbij op professionalisme en goede service en communicatie, zowel intern als naar de klanten toe.
Na een voorbereiding van enkele maanden wordt nu begonnen met een groot automatiseringsproject, waarbij de computers met de gegevens van de cliënten van Aqualectra vervangen worden. Deze stap is noodzakelijk om een geautomatiseerd systeem voor de administratie, communicatie en de distributie te introduceren.
Vanwege het werk aan de computer- en communicatie-infrastructuur van Aqualectra moeten de automatiseringssystemen 32 uur worden stilgelegd. Gedurende die periode is het niet mogelijk om tegoed voor Pagatinu te kopen en kan het portaal van MiKuenta niet worden gebruikt. Deze inactieve periode gaat in op zaterdag 3 juni om 10.00 uur en duurt tot zondag 4 juni, 16.00 uur. Aqualectra verzoekt eenieder die Pagatinu moet opladen of MiKuenta wil raadplegen, dit voor die tijd te doen.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.