Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De organisatie A2Z Personal Development & Model Management zet zich al jaren in voor de jeugd van Curaçao en is nu begonnen met een ‘crowd funding’-project om geld in te zamelen voor een nieuw jeugdproject.

schilderij

Het geld dat wordt ingezameld wordt gebruikt voor 12 jongeren die hierdoor de kans krijgen om een professionele modellencarrière in Engeland te beginnen.

Dit doet de organisatie door replica’s van het schilderij ‘Selebra Bida i su oportunidatnan’ (geniet van het leven en zijn kansen) van artiest en muzikant Richard Doest te verkopen. Doest stelde het kunstwerk hiervoor beschikbaar.
De miniatuur-replica’s kunnen gekocht worden voor 100 gulden per stuk. ,,Deelnemers ontvangen een coupon waarop zij hun gegevens kunnen invullen. Aan het einde van de verkoopperiode wordt er een loting gehouden en kan een van de kopers het originele schilderij van 110x76 centimeter winnen”, zo legt de organisatie uit.
Overigens wordt het geld ook voor een deel gebruikt om jongeren uit arme gezinnen de kans te geven mee te doen aan programma’s waarbij zij begeleiding en hulp krijgen bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei.
A2Z: ,,De jeugd moet een voorbeeld zijn voor elkaar zodat zij het gevoel van eigenwaarde kunnen verhogen en zo met zelfvertrouwen de wereld aankunnen. Dit is waar A2Z voor staat: de ontwikkeling van de jeugd, de schoonheid van de persoonlijkheid.” Meer informatie is te verkrijgen via de volgende telefoonnummers: 5190037, 5620118 en 52234368.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).