Al het nieuws

Leerlingen van het Radulphus College werden gisteren getrakteerd op een klassiek concert van de celliste Chae Won Hong en pianist Julian Gargiulo. klassiekEn een traktatie was het, zo blijkt uit de reactie van de leerlingen van rond de 15 jaar. Gargiulo begon zelf pas met pianospelen toen hij 14 was. De jongeren waren onder de indruk van zijn vingervlugheid, maar ook van het prachtige spel van de celliste. Na het concert werd er nagepraat met de artiesten en maakten verschillende jongeren met hen een selfie. Ook de musici vonden de presentatie ‘boven verwachting leuk’. ,,Dit moet veel vaker gebeuren”, vond een van de leraren. 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).