Al het nieuws

Meer dan duizend vrouwen hebben gisteravond gehoor gegeven aan de oproep van de Curaçaose oncoloog Bob Pinedo en de Duitse viroloog en Nobelprijswinnaar Harald zur Hausen om zich in te laten lichten over het hpv-virus en de gevolgen ervan. In het WTC werd door het genoemde tweetal tijdens een gratis sessie informatie gegeven over het hpv-virus en konden vrouwen een afspraak maken voor een hpv-test. Naast Pinedo en Zur Hausen richtten verpleegkundige Ethel Bijnoe, onderzoekster Desiree Hooi en gynaecoloog Igor Gomes Bravo het woord tot de massaal opgekomen vrouwengroep die gretig gebruik maakte van de gelegenheid om vragen te stellen. 

hpv


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.