Al het nieuws

Meer dan duizend vrouwen hebben gisteravond gehoor gegeven aan de oproep van de Curaçaose oncoloog Bob Pinedo en de Duitse viroloog en Nobelprijswinnaar Harald zur Hausen om zich in te laten lichten over het hpv-virus en de gevolgen ervan. In het WTC werd door het genoemde tweetal tijdens een gratis sessie informatie gegeven over het hpv-virus en konden vrouwen een afspraak maken voor een hpv-test. Naast Pinedo en Zur Hausen richtten verpleegkundige Ethel Bijnoe, onderzoekster Desiree Hooi en gynaecoloog Igor Gomes Bravo het woord tot de massaal opgekomen vrouwengroep die gretig gebruik maakte van de gelegenheid om vragen te stellen. 

hpv


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).