Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Youth Sailing Curaçao (Ysco) organiseerde afgelopen weekend haar eerste zeilwedstrijd van het seizoen, de ‘Kopa Antoinette’. Dertig deelnemers streden op het Spaanse Water tegen elkaar. Zeilers voeren in Optimisten en Laser-boten.

jeugdzeilen
Bij de Lasers, waarin de iets oudere jeugd vaart, won Tijn van der Gulik, gevolgd door Shawn Fanneyte en Bruno Brouwers.
In de allerjongste en minst ervaren klasse, de Startersklasse, won Ava Kooijman, gevolgd door Sven Heijnen en Sam Crijns. In de Bronsklasse won Dunstan Lagerveld, in de Zilverklasse Tijn Bruinsma en in de Diamantklasse werd Roos Wind eerste. Van haar zijn de verwachtingen hoog, want Wind draaide al meerdere seizoenen mee met de top. De organisatie van Youth Sailing Curaçao verwacht van haar dan ook lokaal en internationaal de komende seizoenen veel.
De winnaars kregen van Antoinnette van Leeuwen, voormalig voorzitter van de Ysco, een cadeaubon.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).