Al het nieuws

In aanwezigheid van de ministers Jose Jardim van Financiën en Suzy Camelia Römer (PNP) van VVRP vond gisteren de groundbreaking voor vijf nieuwe windmolens plaats op de vlakte van Hato bij Tera Kòrá. terakora De vijf windturbines van het merk Vestas worden geïnstalleerd door NuCuraçao Windparken II, een consortium van NuCapital en het Belgische Aspiravi, die ook tekenden voor de windmolens op Playa Kanoa en de vijf al bestaande turbines op Tera Kòrá. De nieuwe windmolens, die worden gebouwd ten bate van Aqualectra, zijn goed voor 16,5 MW extra, waardoor Curaçao wereldwijd procentueel vooroploopt wat betreft groene energie. Vlnr: Darick Jonis (Aqualectra), Rik van de Walle (Aspiravi), minister Jardim, Henk Hutting (NuCapital), minister Camelia Römer, Roy Kolader (NuCapital). 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).