Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Minister Suzy Camelia-Römer (PNP) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft de opdracht gegeven de ingang tot Punda te verfraaien.

punda

De werkzaamheden om dit te bereiken, zullen dit weekeinde beginnen en ongeveer een week duren.
Op zondag en maandag zal de aannemer het zand uit de middenberm verwijderen en dit door nieuw zand vervangen. Om dit op verantwoorde wijze te doen, wordt een deel van de weg afgesloten voor verkeer. Vervolgens zal personeel van Vivian’s Nursery planten die klein blijven in het nieuwe zand planten. Mettertijd zullen deze bloeien en voor een fleurig gezicht zorgen.
In een schriftelijke verklaring geeft het ministerie van VVRP te kennen dat de bestaande planten en palmbomen goed zullen worden verzorgd en dat het watersysteem in de omgeving meteen zal worden bekeken en indien nodig aangepast. ,,Verschillende leidingen en andere essentiële infrastructurele onderdelen van het watersysteem zijn vernield doordat automobilisten hun auto’s op het trottoir parkeren”, aldus het ministerie.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).