Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose douane zit in haar ‘jaar van de innovatie’ waarbij de organisatie focust op professionalisme, modernisering en excellente service.

miamipolice

In dit kader heeft de douane docenten van het Miami Police Training Center gevraagd om een leiderschapstraining te faciliteren voor het douanepersoneel. Deze cursus vormt ook meteen de officiële opening van de Curaçao Customs Academy.
Minister van Financiën José Jardim en douanedirecteur Jules Ilario waren aanwezig bij de start van de cursus en dankten de drie instructeurs van het Miami Police Training Center voor hun komst. Na zijn aantreden als directeur bemerkte Ilario een grote bereidheid tot professionalisering en behoefte aan kennis bij het personeel en dit was voor hem aanleiding om het innovatietraject op te zetten.
De cursus leiderschap is begonnen op 29 februari en duurt nog tot vandaag. De 42 cursisten zijn in twee groepen verdeeld en de tweede groep begint op 7 maart. De deelnemers leren onder andere over supervisie, interactie, time management, besluitvorming en stresshantering. In de loop van het jaar zullen er meer cursussen worden georganiseerd.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).