Al het nieuws

Cicely van der Dijs, die beschuldigd wordt van valsheid in geschrifte, witwassen en het bezit van zogenaamde jammers, hoorde gisteren 18 maanden celstraf tegen zich eisen, waarvan negen maanden voorwaardelijk. Ook eist het Openbaar Ministerie een proeftijd van drie jaar. Volgens officier van justitie Gert Rip heeft Van der Dijs haar bankrekening in Amerika bij Citibank beschikbaar gesteld en is zij daar zelf ook beter van geworden. Er zouden twee betalingen door het bedrijf BetPlus van Corallo zijn gedaan, van 140.000 en 73.422 dollar. ,,Waarom is deze Citibankrekening in de VS niet bekend bij de Belastingdienst?”, vroeg rechter Irma Lips, waarop geen antwoord volgde. Ook wilde zij weten waarom deze privérekening wordt gebruikt voor zakelijke transacties.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).