Al het nieuws

Burgemeester Theo Weterings van Hoofddorp heeft vorige week een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Marius den Dulk (68). Den Dulk, gepensioneerd piloot van KLM, woont een deel van het jaar op Curaçao.

Hij verricht al sinds 1980 vrijwilligerswerk voor onder andere Terre des Hommes. In 1998 was hij initiatiefnemer en medeoprichter van de Stichting Wings of Support voor piloten van KLM en Martinair, die zich inzette voor kinderen. De stichting is uitgegroeid tot een organisatie die zich richt op het bieden van onderdak, onderwijs en medische voorzieningen, met name voor kinderen in Kenia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).