Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij Sea Turtle Conservation Curaçao kwam woensdagmiddag een melding binnen dat er bij Piscadera vier schildpadden verstrikt zaten in netten.

schildpadden

Toen ze de melding binnenkregen, bleek dat een toerist de schildpadden al had bevrijd. De kustwacht heeft het net in beslag genomen. Sea Turtle Conservation Curaçao zou graag in contact willen komen met de toerist die de vier schildpadden heeft gered. Ook zijn ze op zoek naar foto’s, zodat het incident goed geregistreerd kan worden, zo staat op hun Facebookpagina. Onder alle personen die hun Facebookbericht met de oproep hebben gedeeld, wordt een zeeschildpaddenfoto in een passe-partout verloot. ,,A.u.b., help ons te achterhalen om wie het gaat! De vooralsnog onbekende persoon is wat ons betreft een held”, aldus de organisatie.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).