Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Avila’s chef Itel Cicelia is al vijftig jaar werkzaam in de horeca.

Om dat te vieren werd hij gisteren uitgebreid in het zonnetje gezet tijdens een speciale editie van het happy hour bij de Schooner Bar van Avila.
In 1965 begon Cicelia zijn loopbaan in de horeca. Hij begon bij de Piscadera Bay Club en is met wat omwegen, waaronder Van der Valk, Château Suisse, La Bistroelle, Fort Nassau en de Freewinds, elf jaar geleden beland bij het Avila Hotel.
Itel is geboren in februari 1949, dezelfde maand en hetzelfde jaar dat het Avila Hotel voor het eerst haar deuren opende. Zowel Itel als het Avila Hotel vierden dit jaar dan ook hun 66e verjaardag. In de jaren bij het Avila Hotel heeft Itel voor maar liefst drie generaties van het Koninklijk Huis gekookt. Voor wijlen Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Juliana, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix en Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Itel heeft lange tijd in de keuken bij Blues gestaan en is sinds kort Chef de Partie bij het ontbijt.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).