Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De zes kinderen die uitblonken tijdens de Curaçao Baseball Week (CBW) 2014 zijn afgelopen weekend naar de langverwachte Major League Baseball (MLB)-wedstrijd geweest van Miami Marlins versus Atlanta Braves.

baseball

Rajengelo Paulina, Jahzeel Groetelaers, Qui-Sham Schoop, Zairich Daal, Jisjar Clotida en Kurtlen Yung vlogen met Insel Air naar Miami, om de sterren van ‘s werelds hoogste baseballniveau in actie te zien.
De kinderen mochten elk een ouder meenemen en ook persvoorlichter Gonzalo Cuales reisde mee. De groep werd ontvangen in het imposante stadion van de Marlins. Na de warming-up en ‘batting-practice’ van de spelers mochten de bezoekers uit Curaçao plaatsnemen om hun helden tijdens de wedstrijd van dichtbij te volgen.
De wedstrijd kende een aantal hoogtepunten, waaronder twee homeruns van Marlins-speler Giancarlo Stanton. Uiteindelijk wonnen de Braves de eerste wedstrijd met 5-3. ,,Curaçaoënaar Andrelton Simmons speelde uiteraard een belangrijke rol bij de overwinning van zijn club. Na de overnachting in het hotel keerden de zes pupillen voldaan terug naar Curaçao en trekken zeker lering uit de ervaringen, voor hun toekomst in de baseballsport”, aldus de organisatoren van de CBW.
De CBW 2015 vindt jaar plaats van 27 november tot 4 december, zo laat hoofdorganisator Blue Bay weten.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).