Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Inter-Continental University of the Caribbean (ICUC) is vorige week begonnen met een nieuwe opleiding Wiskunde.

De studenten worden opgeleid tot docent Wiskunde. Het initiatief van de universiteit is genomen nadat uit onderzoek is gebleken dat er behoefte is aan vakdocenten Wiskunde. Er is intensief gewerkt aan de inhoud van het programma, contact gezocht met Arubaanse en Nederlandse instituten, waarna alle informatie is ingediend bij de overheid voor accreditatie en erkenning. Het programma is positief bevonden, daarom is de ICUC begonnen met de opleiding. Overigens kunnen geïnteresseerden ook delen van de cursus volgen om bijvoorbeeld de kennis op te krikken of omdat er alleen interesse is in een bepaald onderdeel van de opleiding. De eerste colleges ‘Analyse’ en ‘Onderwijskunde’ zijn begonnen.

Foto ICUC


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).