In een opmerkelijke uiting van gemeenschapszin en solidariteit heeft de inzamelingsactie ‘Huntu pa Bándabou’, die gisteren live werd uitgezonden door radiostations Paradise FM, HITradio 915, 88Rockòrsou, Radio Direct en Radio Active, 126.000 gulden opgehaald.

SOSradioDe teller blijft lopen, met verwachtingen van nog meer donaties in de komende dagen. Deze golf van genereuze giften kwamen uit de toeristische sector, kleinere lokale bedrijven en ontelbare particulieren. De financiële bijdragen zijn een deel van het verhaal. Sinds de calamiteit hebben vele vrijwilligers geen moment geaarzeld om hun kostbaarste bezit, tijd en kennis, te doneren. Samen staan zij de inwoners van Bándabou bij en werken zij onvermoeibaar aan de wederopbouw van het eiland.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.