Vuilnisverwerkingsbedrijf Selikor heeft een brief gestuurd aan de minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP), Earl Balborda (PNP). Hiermee protesteren zij tegen een beslissing van de Dienst Openbare Werken (DOW) met betrekking tot een openbare aanbesteding voor een project op de Pater Euwensweg. Wesley Kook, directeur Selikor legt uit dat Selikor een offerte indiende om het project te krijgen. Volgens Kook was Selikor de beste aanbieder, maar ging het gunningsadvies naar anderen. Hij laat weten dat hij het ‘een vreemde gang van zaken vindt’.

Lees meer...

ADletters logo

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.