Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Stichting Ronald McDonald Huis Charities Curaçao (RMHC) heeft afgelopen zaterdag in samenwerking met KLM Royal Dutch Airlines een K’s for Kids-run voor het goede doel georganiseerd.

kidsDe K’s for Kids-groep bestond uit leerlingen van het Radulphus College en de International School of Curaçao die deelnamen aan de 9e editie van het KLM Curaçao Marathon-weekend. Ondanks de regen hebben de kinderen genoten van de marathon en was het een dag om niet snel te vergeten.
De leerlingen van het Radulphus College en de International School of Curaçao deden mee aan de 5 km als team. Elke loper werd gevraagd om sponsors te zoeken. Het doel was om bewustzijn te creëren en geld in te zamelen voor de Ronald McDonald House Charities Curaçao Foundation (RMHC). De deelnemende leerlingen van het Radulphus College en de International School of Curaçao slaagden erin om 3.679 gulden op te halen. Tijdens het bezoek van de KLM-medewerkers aan het RMHC in het Curaçao Medical Center (CMC) heeft Maarten Nelis, area controller Benelux, Dutch Caribbean & Surinam, iedereen verrast door het ingezamelde bedrag te verdubbelen.
In totaal is er 7.358 gulden opgehaald voor RMHC.
RMHC creëert en ondersteunt programma’s die een directe impact hebben op de gezondheid en het welzijn van kinderen en hun families.
Met hun hoofdprogramma Ronald McDonald Familiekamer, hebben ze een positieve invloed gehad in het leven van meer dan 14.705 families met zieke kinderen.
De volgende K’s for kids-loop vindt plaats tijdens de 10e editie van de KLM Curaçao Marathon in 2023.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.